Varför ska man dela med sig?

Vill du delta i Västermalms församlings fasteuppdrag? Lägg ditt konstnärliga uttryck i den stora fastebössan i S:t Görans kyrka eller i Kungsholms kyrka.

Fasteuppdraget går ut på att du ritar eller skriver något om varför du tycker att man ska dela med sig. Lägg sedan ditt konstnärliga uttryck i den stora fastebössan i S:t Görans kyrka eller i Kungsholms kyrka. Av de inkomna verken kommer vi att tillverka knappar, bokmärken och vykort som vi sedan säljer till förmån för behövande. Lämna ditt bidrag senast den 28 mars. Alla är välkomna att delta!

Varje år under den kristna fasteperioden samlar Act Svenska kyrka in pengar för att göra världen lite bättre. Årets fasteaktion går till att hjälpa de miljoner människor som på grund av coronapandemin tvingas till ett liv i fattigdom och hunger. Svenska kyrkans fasteaktion pågår mellan 14 februari och 28 mars.
Här kan du läsa mer om den pågående fasteaktionen.

Vill du vara med och skänka en gåva till fasteaktionen kan du göra det genom att swisha till 900 1223.

Det går också bra att samla pengar i en traditionell pappersbössa som finns att hämta i våra kyrkor. Bössan lämnas åter till någon av våra kyrkor senast den 28 mars.