Tycker ditt barn om sång och rytmik?

Barnrytmik
I barnrytmiken sjunger vi och rör oss till musiken. Vi spelar med rytmägg och sjunger under en stor färgglad fallskärm. Allt detta stimulerar barnens olika sinnen och motorik. Vi sitter, går, dansar, klappar och hoppar. Allt som passar barn. De minsta får hjälp av sin förälder, medan de lite äldre barnen kan göra nästan allt själv. Eller så blir det tvärtom så att du som förälder blir inspirerad av ditt barn. Huvudtanken är att ha en rolig stund tillsammans och att få idéer på hur ni kan sjunga tillsammans hemma. Vi har både öppna grupper och grupper som man anmäler sig till.

6-24 månader. Onsdagar kl. 10.00. Essinge kyrka, Stora Essingen
Ledare: Charlotte Ekvall. Start 10 februari – 19 maj. Öppen grupp, ingen anmälan

3-6 månader. Onsdagar kl. 12.00. Essinge kyrka, Stora Essingen
Ledare: Charlotte Ekvall. Start 9 februari – 18 maj. Anmälan

5-12 månader. Torsdagar kl. 11.00. Essinge kyrka, Stora Essingen
Ledare: Charlotte Ekvall. Start 10 februari – 19 maj. 12 platser. Anmälan

7-24 månader. Torsdagar kl. 13.30. Essinge kyrka, Stora Essingen
Ledare: Charlotte Ekvall. Start 9 februari – 18 maj. Anmälan

6-11 månader. Fredagar kl. 11.30. Arbetargatan 21
Ledare: Lena Risdal. Start 11 februari - 20 maj. 12 platser. Anmälan

11-24 månader. Fredagar kl. 10.00. Arbetargatan 21
Ledare: Lena Risdal. Start 11 februari - 20 maj. 12 platser. Anmälan

0-6 år. Måndagar kl. 10.00. Lindhagensgatan 132
Ledare: Rebecka Ljungdahl. Start 7 februari. Öppen grupp, ej anmälan

6-24 månader med medföljande vuxen. Onsdagar kl. 10.00. Essinge kyrka, Stora Essingen. Start 10 februari. Öppen grupp, ej anmälan

Kostnad för de grupper man anmäler sig till:
300 kronor för medlem i Svenska kyrkan (600 kronor om du inte är medlem).

Sång och rytmik
Sång och rytmik är för barn som tycker om att röra sig, sjunga och lära sig om musik. Vi sjunger och spelar på instrument av olika slag. Vi leker med sjalar och dansar. Förutom att lära sig sång och rytm övar sig barnet i samspel, lyssnande, koncentration, motorik och rumsuppfattning. I denna grupp är barnen tillsammans med en vuxen.

2-3 år. Torsdagar kl. 15.45. Essinge kyrka, Stora Essingen
Ledare: Lena Risdal och Charlotte Ekvall. Start 10 februari, 12 platser. Anmälan

Sång och rytmik
Sång och rytmik är för barn som tycker om att röra sig, sjunga och lära sig om musik. Vi sjunger och spelar på instrument av olika slag. Vi leker med sjalar och dansar. Förutom att lära sig sång och rytm övar sig barnet i samspel, lyssnande, koncentration, motorik och rumsuppfattning. I dessa grupper är barnen utan vuxen.

4-5 år. Måndagar kl. 15.30. S:t Eriks kapell
Ledare: Rebecka Ljungdahl och Charlotte Ekvall. Start 14 februari, 12 platser. Anmälan

Kostnad för de grupper man anmäler sig till:
300 kronor för medlem i Svenska kyrkan (600 kronor om du inte är medlem).