Sjung i kör!

Västermalms församling erbjuder körsång från den termin ditt barn börjar i förskoleklass.

I den allra yngsta kören läggs grunden till körsång och ditt barn får lära känna och utveckla sin röst och sitt lyssnande. Genom sång, lek och rörelse gör vi musik tillsammans.

Efter en tid har barnen redan blivit vana stämsångare, fått en blandad repertoar och också lärt sig en del musikteori. Vi gör regelbundna framträdanden i församlingens olika verksamheter, såsom gudstjänster och konserter, vilket gör barnet till en trygg körsångare. Och vi har roligt när vi musicerar tillsammans!

Läs mer här!