Sing Along i Kungsholms kyrka

Under Kulturnatten lördagen den 21 april är det psalmsångsmaraton fram till midnatt i kyrkan.

Under Kulturnatten sjunger vi igenom psalmer från 2000-talet från pärm till pärm oavbrutet i 6 timmar. Välkommen att sjunga tillsammans med en kompgrupp samt körer från församlingen. Det är drop in mellan kl. 18.00-24.00 - varmt välkommen!

Karin Skogberg Ankarmo och Britta Snickars är körledare.

Kulturnatt Stockholm

Syftet med Kulturnatten är att visa upp ett brett kulturliv, bidra till en ökad kännedom om kulturutbudet i Stockholm och göra det enklare för Stockholmarna att stiga in i en värld som man inte alltid är så bekant med. Evenemanget är ett samarbete mellan Stockholms stad och Stockholms kulturliv.