Samtalskyrkan- drop-in-samtal

Samtalskyrkan är vår nya telefontjänst där du kan prata med oss i Västermalms församling om livets viktiga frågor.

Kyrkan har alltid varit en plats där människor kan lätta sina hjärtan, men idag ser förutsättningarna annorlunda ut. När besöken till våra kyrkor minskar och den upplevda ensamheten ökar, måste vi hitta nya vägar för att hålla medmänskliga  samtal. Därför erbjuder vi en telefontjänst där du varje onsdag eftermiddag kl. 16.00-17.00 kan prata med oss i Västermalms församling om livets viktiga frågor.

Här kan du prata med oss i grupp om ämnen som ensamhet, återhämtning, sorg och lycka- allt mellan himmel och jord. Alla samtal leds av våra präster och diakoner och du väljer själv det ämne som du vill prata om. Vill du tala enskilt går det också bra, hos oss är alla välkomna.

Vi hörs på telefonnummer 08-650 44 10!

Tid: onsdagar kl 16.00-17.00

Samtalsämnen
31 mars: ”Förändring” alternativt ”Relationer
7 april: ”Livsmod” alternativt ”Ensamhet”