Promenadgrupp för dig i sorg

Är eller har du varit med om sorg i ditt liv och vill träffa andra i samma situation är du välkommen att promenera med oss.

Sorg drabbas i stort sett alla människor av någon gång i livet. De flesta behöver stöd och kyrkan hjälper människor i sorg på flera sätt.
Promenadgruppen träffas vid stora trappan på Arbetargatan 21 för att sedan promenera en timme tillsammans. Det är ingen anmälan till den här gruppen och man presenteras kort för varandra innan man promenerar iväg.
-Jag lyssnar av gruppen om det finns något i sorgen just idag som man vill dela med de andra. Ofta finns det något och det sätter igång samtalet. Vill man hellre vara tyst, är man det och vill man gråta, så gör man det också, berättar diakon Hege Marie Korshavn, som leder promenadgruppen tillsammans med två volontärer.
-Det hjälper väldigt mycket att ha möjlighet att prata med andra människor som är i samma situation som en själv, tillägger Hege Marie. Promenaden avslutas någonstans på Kungsholmen.

Tid: varannan onsdag kl. 14.00-15.00 (jämna veckor 2/9 – 9/12)
Plats: Arbetargatan 21
Ledare: Hege Marie Korshavn, diakon, 08-441 39 85
E-post: hege.marie.korshavn@svenskakyrkan.se
Ingen anmälan
Övrig information:
använd bekväma skor och kläder efter väder.