Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Västermalms församling Besöksadress: Arbetargatan 21, 11245 STOCKHOLM Postadress: Box 49019, 10028 STOCKHOLM Telefon: +46(8)6504900 E-post till Västermalms församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Reserapport från en ekumenisk följeslagare

Jennifer Schulze befinner sig i Israel och Palestina som ekumenisk följeslagare och stödjer där människor som arbetar för fred och rättvisa. Här kan du läsa hennes reserapporter.

Jennifer Schultze är en ekumenisk följeslagare i Israel och Palestina, på uppdrag av Sveriges kristna råd och Kyrkornas världsråd, genom det Ekumeniska följeslagarprogrammet EAPPI.  Som oberoende part finns hon på plats för att stödja och vidga handlingsutrymmet för israeler och palestinier, som arbetar för fred och rättvisa. Som ekumenisk följeslagare är hon också en observatör och en stor del av arbetet handlar om rapportera och informera om vad hon upplever under sin vistelse i Israel och Palestina.

Jennifer läser teologi för att bli präst i Svenska kyrkan och som Kungsholmsbo har hon tidigare varit engagerad i Västermalms församling. Intresset för kommunikation, möten med människor och mänskliga rättigheter gör att Jennifer har valt att resa till Israel och Palestina som följeslagare. Hon är speciellt intresserad av religionsdialog och berättar om det i sina reserapporter som du kan läsa genom att klicka på länken nedan. 

 Läs mer om reseberättelserna och följeslagarprogrammet här.