Kvällsöppet på församlingsexpeditionen

Församlingsexpeditionen håller kvällsöppet på torsdagar för dig som vill komma i kontakt med kyrkan.

Vi har kvällsöppet på torsdagar fram till den 25 juni för att vara mer tillgänglig för dig som församlingsbo. Då kan du bland annat boka dop, vigsel och begravning och få hjälp med dina frågor kring medlemskapet i Svenska kyrkan.

Under kvällen finns möjlighet till själavårdande samtal med en präst eller diakon. Vi erbjuder själavårdande samtal till alla åldrar och samtalen, som är kostnadsfria, hålls även dagtid. På plats finns också en diakon som är särskilt inriktad på ungdomar och unga vuxna.
- Psykisk ohälsa fortsätter att öka bland ungdomar. Det kan vara lättare att komma på drop-in-samtal än att ringa eller mejla när man känner sig orolig, ledsen eller har livsfrågor och behöver någon att prata med, berättar Hege Marie Korshavn, diakon i församlingen.

Det går också bra att bara komma förbi expeditionen på en kopp kaffe eller te.
Välkommen in!

Tid: torsdagar kl. 17.00-19.00 (t.o.m. 25/6)
Plats: Arbetargatan 21. Gå upp för den stora trappan och ring på dörren.
Kontakt: 08-650 49 00