Kulturnatt Stockholm 24 april

Kulturnatt Stockholm sänds digitalt lördagen den 24 april mellan kl. 18.00 och 24.00. Västermalms församling bjuder på ett digitalt program med musik och diktläsning på temat Hopp under pandemin.

För andra gången i världshistorien blir Kulturnatten digital, men den här gången finns det fler sätt att uppleva kulturen på.

Mellan 18:00 och 24:00 direktsänds Kulturnatts-TV från flera olika platser i Stockholm. Under sändningen får du i soffan sällskap av en programledare som befinner sig i marmorsalen på Dramaten. Klockan 18:00 släpps
Kulturnatt Stockholm Play – ett stort digitalt bibliotek där innehåll från över 130 kulturaktörer kan upplevas hela kvällen och den följande veckan.

Kungsholms kyrka i Västermalms församling bjuder på ett digitalt program med musik och diktläsning på temat Hopp under pandemin.
Tid: lördagen 24 april 2021, 18:00 – 24:00.
Plats: kulturnattstockholm.se