Västermalms församling Besöksadress: Arbetargatan 21, 11245 STOCKHOLM Postadress: Box 49019, 10028 STOCKHOLM Telefon:+46(8)6504900 E-post till Västermalms församling

Julinsamlingen 2019- ett fantastiskt resultat

Stort varmt tack till alla er som har skänkt pengar och bidragit till att stödja Svenska kyrkans viktiga internationella arbete. Med hjälp av din gåva kan vi tillsammans stödja humanitära insatser och projekt över hela världen för att stärka flickor och kvinnors rätt till ett värdigt liv.

Julinsamlingen 2019 pågick från Första advent till Trettondedagen och gav ett rekordresultat. I Västermalms församling samlade vi in 264 111 kronor, vilket är en rejäl ökning från förra julinsamlingen då resultatet var 194 036 kronor. Nationellt samlades det in 42,6 miljoner kronor. Det är 3,2 miljoner mer än förra årets resultat och ett utav de bästa resultaten någonsin i julinsamlingen.
- Resultatet visar att vi tillsammans kan göra stor skillnad genom vårt engagemang och våra aktiviteter runt om i landet, säger Eva Pérez Järnil, insamlingschef för Act Svenska kyrkan.

Läs mer på www.svenskakyrkan.se/act