Information om coronaviruset

Våra kyrkor på Kungsholmen och på Stora Essingen är öppna, men vi firar inga mässor eller gudstjänster tills vidare. Dop, vigslar och begravningar äger rum även fortsättningsvis. All annan öppen verksamhet är tillfälligt inställd till 1 maj. Se kalendariet längst ned på sidan för aktuell information.

Vi har utökat öppettiderna under vardagar i S:t Görans kyrka och Kungsholms kyrka (se öppettiderna i inforutan till höger). Tänd ett ljus, be en bön, stilla din oro. Präst och diakon finns tillgängliga för samtal och bön i båda kyrkorna mellan kl. 11.00-14.00.

Vi firar inga gudstjänster eller mässor, men dop, vigslar och begravningar äger rum även i fortsättningen.

I anledning av coronavirusets spridning och i omtanke om människor som bor och vistas i vår församling har vi tillfälligt ställt in den öppna verksamheten i Västermalms församling. Vi anpassar oss efter myndigheternas rekommendationer som rör coronavirusets spridning och uppdaterar vår webbplats kontinuerligt.

Vi förenas i bön för drabbade, anhöriga och oroliga. Gud skydda och välsigna vår värld!