Heldagsretreat i ignatiansk anda

En dag i stillhet, eftertanke och fördjupning kring frågor som ”Vad längtar du efter?” och ”Vad ger dig liv?”

Vi kommer med allt som vi bär på och får fläta in vår egen livsberättelse i den stora bibliska berättelsen. En samvaro i meditativ tystnad, där du får ett samtal med en erfaren andlig vägledare. Dagen avslutas med en Stilla mässa klockan 16.00, som är öppen för alla.

Ta med egen kudde, filt och liggunderlag om du vill. Om du har luftvägssymtom eller känner dig sjuk ber vi dig stanna hemma.
Kostnad: 200 kronor för medlem i Svenska kyrkan, för icke medlem 400 kronor. I priset ingår enklare lunch, kaffe/te och frukt.
Anmälan: vastermalm.anmalan@svenskakyrkan.se
Ange för- och efternamn, telefonnummer, om du är medlem i svenska kyrkan, mailadress samt om du behöver någon specialkost. Ange även aktuellt datum och ”Heldagsretreat i ignatiansk anda”.
Andliga vägledare: Anna Smille, präst, Karin Löfgren, diakon och Anna Christenssen, psykolog med flera.
Datum: lördagarna 25/9 samt 4/12 (arrangeras i samverkan med Högalids församling).
Tid: klockan 09.30 – 16.30