God Love Pride

Fotoutställningen God Love Pride av konstnären Ilar Gunilla Persson hänger i Kungsholms kyrka mellan den 27 juli och den 2 augusti.

Utställningen God Love Pride är en fotoutställning av konstnären Ilar Gunilla Persson. Hon har mött HBTQI+ personer som själva berättat sin historia och sen har de gemensamt kommit fram till fotots utformning. Till varje bild finns en text som personerna skrivit.

Bilderna griper tag i ens innersta och det är svårt att värja sig från den öppenhet och råhet som förmedlas genom dem. Varje berättelse och bild väcker tankar och känslor hos åskådaren och bjuder genom sin utformning in till samtal.

Utställningen hänger i Kungsholms kyrka under vecka 31 och det kommer även att finnas material på plats att ta med hem och läsa mer om verken.