Drop-in-dop i Kungsholms kyrka

Den 28 april kan du låta dig eller ditt barn döpas. Allt är gratis och du behöver inte föranmäla dig.

Vi har drop-in-dop i Kungsholms kyrka den 28 april kl.10.00-16.00. Det finns präster, musiker och kyrkoskrivare som väntar på dig. Du får gärna låna dopklänning eller dopdräkt och det går också bra att ha sina vanliga kläder på sig. Efteråt dukar husmor tillsammans med församlingens volontärer upp till dopkaffe. Allt är gratis och du behöver inte föranmäla dig.

I dopet får vi ett löfte om att Gud är med oss genom hela livet, vad som än händer. I Svenska kyrkan kan man låta sig döpas vid vilken ålder som helst. Läs gärna mer om dopet här.