Digital barnrytmik

Nu kör vi en ny barnrytmikkurs där du och ditt barn sjunger tillsammans med oss hemifrån, eller där du befinner dig.

I barnrytmiken sjunger vi och rör oss till musiken, vilket stimulerar barnets olika sinnen och motorik.

Vi sjunger sånger som man kan göra rörelser till, vi sitter, står, springer, hoppar, klappar, spelar och dansar. Allt som passar barn. De minsta får all hjälp av sin förälder, medan de äldre barnen kan göra nästan allt själv med en inspirerande förälder. Eller blir det kanske tvärtom att du som förälder blir inspirerad av ditt barn. Huvudtanken är att ha en rolig stund tillsammans. Vi spelar med rytminstrument, så ha gärna ett rytminstrument till hands.

Tid: torsdagar kl. 10.30 från 6 maj till 6 juni (uppehåll 13 maj).
Anmälan: Klicka på länken för att komma till anmälan.

Ledarecharlotte.ekwall@svenskakyrkan.se

Följ oss gärna på barn i Västermalm (Västermalms församling) på facebook, där vi uppdaterar så fort vi har möjlighet.