Boksläpp och vernissage 25/8

På lördag den 25 augusti är det vernissage i Kungsholms kyrka. Kent Wisti och Joel Halldorf signerar sina nysläppta böcker.

Kent Wisti, präst i Svenska kyrkan, missionsstrateg, satiriker och konstnär signerar sin nysläppta bok De tillhöriga i Kungsholms kyrka den 25 augusti. Då öppnas även hans utställning med konstgrafiska bilder från boken. Utställningen pågår i kyrkan till mitten av september. Under kvällen förs ett samtal om tro, kyrka och livsmod mellan Kent Wisti och Joel Halldorf med samtalsledare Kristin Molander, präst i Svenska kyrkan.

Joel Halldorf är krönikör och debattör på Expressen Kultur, ledarskribent på Dagen samt docent vid Uppsala universitet med fokus på religion och modernitet. Även han släpper en ny bok Gud: återkomsten och signerar den i kyrkan vid samma tillfälle.

Tid: lördag 25/8 kl. 17.30-19.00
Plats: Kungsholms kyrka