Västermalms församling

Att resa sig starkare

På Fastlagssöndagen den 11 februari startar den årliga fastekampanjen som pågår fram till Palmsöndagen den 25 mars. Genom kampanjen vill vi visa vad det är som gör att människor kan gå från att överleva till att leva. Det handlar om att organisera människor som därmed hjälper sig själva att kunna återgå till ett normalt liv.

När det fruktansvärda inträffar. En katastrof som raserar all trygghet i ditt liv. Familj, hem, vänskap, en inkomst. En dag vågar du se framåt igen. En ny utbildning blir till ett yrke och försörjning. Du kan äntligen själv laga mat till dina barn. Barnen kan åter leka. Människor möts, knyter nya vänskapsband och skapar ett samhälle. Ett tryggt hem blir verklighet och hoppet tänds. Det är då du reser dig starkare – tillsammans med andra.

SMS:a LIV till 72905 och ge 100 kronor eller swisha din gåva till 9001223. Tack!