Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Västermalms församling Besöksadress: Arbetargatan 21, 11245 STOCKHOLM Postadress: Box 49019, 10028 STOCKHOLM Telefon:+46(8)6504900 E-post till Västermalms församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kyrkomusiker 100 %, Västermalms församling

Västermalms församling söker 100% musiker som vill bredda och förnya!

Västermalms församling, belägen i centrala Stockholm, är en stor innerstadsförsamling med ett mycket aktivt gudstjänst- och kulturliv. Vi har också ett växande ungdomsarbete. Församlingen har sju anställda musiker som verkar i tre kyrkor och ett kapell. Det finns för närvarande sju vuxenkörer, många barnkörer och ett rikt konsertliv.

Vi söker nu dig som vill förnya och bredda musiklivet, främst genremässigt genom musikal, pop och gärna gospel. I tjänsten ingår en stor vuxenkör för alla samt att starta en kör för ungdomar. Du kommer att vara en viktig del i konfirmand- och ungdomsarbetet. Helgtjänstgöringen beräknas till två helger i månaden och inkluderar medverkan i läger.

Du är utbildad musiker med examen. Du är musikaliskt bred, positiv och flexibel. Du är medlem i Svenska kyrkan och delar vår tro och vill vara med och utveckla gudstjänst- och församlingslivet. Tjänsten är inte tänkt att innehålla orgelspel. Din tjänstgöring kommer främst att vara i och runt Kungsholms kyrka. 

För mer information om tjänsten: kontakta kaplan Marjut Ervasti marjut.ervasti@svenskakyrkan.se, organist Karin Skogberg Ankarmo karin.skogberg.ankarmo@svenskakyrkan.se eller kyrkoherde Michael Persson 070-315 86 06 michael.persson@svenskakyrkan.se

Ansökan, innehållande personligt brev, CV, referenser och examensbevis ska vara Västermalms församling tillhanda senast söndag 23 februari.  

Skicka ansökan till:
Västermalms församling
Box 49 019, 100 28 Stockholm
Gärna med e-post: vastermalms.forsamling@svenskakyrkan.se