Västermalms församling

Drop in – dop 14/10

Välkommen på Drop in -dop för att tala om dopet, låta döpa dig eller ditt barn – eller både och.

Det är enkelt att låta sig eller sitt barn bli döpt!  Vid ett drop in– dop är det extra enkelt då det inte behövs någon föranmälan och givetvis kostar det inget. Vi har präster, musiker, kyrka, dopfunt, vaktmästare, husmor, dopkaffe och kyrkoskrivare som väntar dig.

Om du kommer själv med ditt barn, och ni är två vårdnadshavare, måste även den andre skriftligt intyga sitt godkännande att dopet sker. Detta gäller för de som är minderåriga och ska döpas.

Dopgudstjänsten är enkel men högtidlig och i anslutning till dopet serveras dopkaffe.

Det går bra att döpas i vilka kläder som helst men om man vill finns det dopklänning för barn och dopdräkt för vuxna att låna.

När: Lör 14/10 kl 9.00-16.00.
Plats: S:t Görans kyrka.
Har du frågor: Kontakta Magnus Fjelkman, präst, 08- 545 709 52 eller Västermalms församling 08-650 49 00.