Västermalms församling

Drop in – dop 28/4

Välkommen på drop in -dop för att tala om dopet, låta döpa dig eller ditt barn – eller både och.

Det är lätt att låta sig eller sitt barn bli döpt! Vid ett drop in– dop är det särskilt enkelt, eftersom det inte behövs någon föranmälan och givetvis kostar det inget. Vi har kyrka, dopfunt, präster, musiker och kyrkoskrivare som väntar på dig. Vi har dopklänning eller dopdräkt som du gärna får låna och det går även bra att låta sig bli döpt i sina vanliga kläder. Efteråt dukar husmor tillsammans med församlingens volontärer upp till dopkaffe.

Om du kommer själv med ditt barn, och ni är två vårdnadshavare, måste även den andre skriftligt intyga sitt godkännande att dopet sker. Detta gäller för de som är minderåriga och ska döpas.

När: lördag 28/ kl 10.00-16.00
Plats: Kungsholms kyrka
Har du frågor: Kontakta Jan Olov Fors, präst, 08- 617 39 43 eller Västermalms församling 08-650 49 00