Västermalms församling

Västermalms församling Besöksadress: Arbetargatan 21, 11245 STOCKHOLM Postadress: Box 49019, 10028 STOCKHOLM Telefon: +46(8)6504900 E-post till Västermalms församling Webbplats

Barnrytmik ht 2017

Musik för barn mellan ca 3-24 månader.

Vi träffas 45 min, en gång i veckan under terminen och sjunger och gör ramsor. Vi dansar, spelar på maraccas-ägg och vi använder oss av färggranna sjalar och tyger. Barnets motorik, språkutveckling, kropp- och rumsuppfattning  stimuleras och det är en rolig stund för både liten och stor. Det finns en grupp med riktigt små barn från ca 3 månader och tills de vill krypa iväg (ca 9 månader) Här gör vi ramsor och sånger "på" barnens kroppar. I grupperna från ca 10 mån-24 månader sitter barnen delvis i knät men kryper även runt i mitten av ringen och ser alla oss vuxna göra rörelser. Så småningom härmar de oss!

Birgit Norrman leder gruppen och spelar gitarr, ukulele.

Barnens ålder räknas från gruppens start.

Kostnad: 300 kronor/termin om minst en förälder tillhör svenska kyrkan annars 600 kr/termin.

HÖSTEN 2017 BARNRYTMIK

Grupperna beräknas starta vecka 37, med uppehåll för vecka  44 (höstlov) och terminen avslutas  vecka  49.

Barn ca 3-8 månader
Stora Essingen, tisdagar kl.13.00
Hantverkargatan 6, torsdagar kl.12.30
Lindhagen, fredagar kl.12.30

Barn ca 6-9 månader
Lindhagen, fredagar kl.11.15

Barn ca 10-24 månader
Lilla Essingen, måndagar kl.12.30
Stora Essingen, tisdagar kl.14.00
Lilla Essingen, onsdagar kl.14.30
Hantverkargatan 6 torsdagar kl.13.45
Lindhagen fredagar kl.10.00

Anmälan

OBS: Endast fullständigt och korrekt ifyllda blanketter hamnar på rätt plats i kön, dvs det datum blanketten mailas in. Ofullständigt ifyllda blanketter skickas tillbaka, men då kan grupperna redan vara fulla!

När en grupp är full hamnar övriga i kö antingen bara till den valda gruppen eller till alla de grupper där det finns en plats.

Är någon förälder i familjen medlem i Svenska kyrkan? Kostnad 300 kronor/termin om minst en förälder tillhör svenska kyrkan, annars 600 kr/termin. Ring till församlingsexpeditionen 08-6504900, om du är osäker.

Det är många sökande till grupperna och vi har tyvärr inte möjlighet att tillgodose allas önskemål och behov. Vi gör dock vårt yttersta, men kan inte lova något.

Så fort grupperna är klara (senast v35) får ni mail om ni har en plats eller ej. Ni svarar därefter ja till platsen genom att betala in kursavgiften!