För vuxna

Meningsfulla aktiviteter under trevlig samvaro – och så fika på det! Välkommen att dela kyrkans gemenskap!

Syföreningar

Kyrkliga syföreningar finns i både Västerlövsta och Enåker. De är mötesplatser öppna för alla hantverksintresserade. Vi syr och slöjdar till den årliga syföreningsauktionen, då vi säljer våra alster till förmån för välgörande ändamål.

Språkcafé | Language Café

Var med på vårt arbete med integration och språkträning för nya svenskar! Fika och språkträning på olika teman.

Bibelstudier på distans

Prästen Daniel Källander bjuder in till bibelstudier på distans. Studierna sker i form av korta föreläsningar om ca 15 minuter, som läggs ut på Facebook och på den här sidan. Daniel presenterar Bibeln som litteratur och helig skrift. Sedan gör han nedtramp i olika texter och söker tillsammans med er deltagare efter Bibelns röda tråd – om någon sådan finns. Varmt välkommen att delta, när det passar dig!

En bibel med turkost omslag ligger på ett bord med några kaffekoppar. Människor sitter runt bordet.

Bibelstudier

(Framskjutet på obestämd tid pga sjukdom.) Välkommen på bibelstudier i Västerlövsta församlingshem onsdagar kl 19! Alla som är nyfikna på att studera Bibeln och fördjupa sig i den kristna trons viktigaste dokument är varmt välkomna. Fika serveras. Anmäl dig till Daniel Källander på daniel.kallander@svenskakyrkan.se eller via expeditionen på 0224-341 90, så att vi vet hur många som kommer.