För barn och unga

Pyssel, lek, sång, mellis, funderingar, utflykter ... Vi har grupper för alla åldrar, från öppen förskola till konfirmand- och ungdomsgrupper. För barn och familj har vi också gudstjänst för små och stora några gånger per termin och speciella aktiviteter till exempel under skolloven.

Kyrkans öppna förskola

Tisdagar klockan 9.00–11.30 välkomnar vi föräldrar eller andra vuxna med barn i åldrarna 0–4 år till barn- och ungdomslokalen i Västerlövsta församlingshem. Vi umgås, pratar och fikar. Ibland har vi besök av exempelvis BVC eller någon av våra präster. Lättlunch serveras.

Naturklubben i Huddunge

En grupp för barn på 6–12 år. Tillsammans vill vi uppleva, titta på, lära mer om och glädjas åt Guds fantastiska natur! Och väcka ansvars­känslan att vi måste vårda den och ta hand om den för framtiden.

Pilgrimsbarn (Miniorerna)

Aktiviteter för dig som är mellan 6–12 år. Vi pysslar, leker och pratar om sådant som är viktigt i livet, både inomhus och utomhus.

Konfirmation

Konfirmationstiden är en upptäcktsresa, där du får lära dig mer om dig själv och ha roligt tillsammans med andra. Du som går i årskurs 8 och är skriven inom Västerlövsta pastorat eller Vittinge församling får en inbjudan per post när ett nytt läsår närmar sig.

Några ungdomar sitter runt ett bord och spelar Uno.

Ungdomsgrupp

Just nu finns ingen aktiv ungdomsgrupp i pastoratet. Men hör gärna av dig om intresse finns, till Martina Rung på 0224-316 80 eller martina.rung@svenskakyrkan.se.