Vi söker en församlingspedagog

Kom och jobba med oss i Västerleds församling! Till hösten söker vi en församlingspedagog på heltid. Välkommen med din ansökan senast 30 augusti.

Välkommen att söka en rolig heltidstjänst som församlingspedagog i Västerleds församling!

• Som pedagog har du en viktig uppgift i församlingen och särskilt i teamet för konfirmander och ungdom.
  • I samarbete med präster, pedagoger och musiker är du med och leder grupper i våra kyrkor, lokaler och på läger. Församlingen har de senaste åren haft stor tillströmning av konfirmander och många av de nykonfirmerade vill även fortsätta att gå i vår ledarutbildning.
  • Du får arbeta i en god struktur i en församling med god ekonomi, plats för kreativitet och möjligheter att forma arbetet.
  • Tillträde enligt överenskommelse under hösten 2022.
  • Vill du veta mer om tjänsten kan du ringa kyrkoherde Peter Träisk 070-955 51 71.

Hoppas att du vill bli vår medarbetare!

Skicka din ansökan nu eller senast 30 augusti till
Västerleds församling
Kyrkoherden
167 36 Bromma