Vi söker en administratör

Har du talang för administration, då har vi ett viktigt jobb till dig! Välkommen att söka denna tjänst i Västerleds församling som har 25 medarbetare med stort engagemang i sitt arbete.

Administratör till Västerleds församling

Har du talang för administration, då har vi ett viktigt jobb till dig! Interna och externa bokningar, FLEX-tidredovisning och kontakt i personalfrågor mot ekonomibyrån, skötsel av arkiv och vaktmästarplanering ingår i arbetet.

Du bör vara förtrogen med KBOK och KOB och har god datorvana. Arbetet är mångsidigt och är ett administrativt stöd i församlingsverksamheten.

Du är noggrann, tar egna initiativ och tycker om att samarbeta.

Tillträde till tjänsten sker under våren 2020.

Ansökan skickas till:
Västerleds församling, kyrkoherden,
Box 14003, 167 14 Bromma, senast 15 november.

Har du frågor är du välkommen att ringa kyrkoherde Peter Träisk 070-955 51 71 eller Christine Westerlind 070-955 60 43.