Studiecirklar Livsfrågor och Franska

Här kan du läsa mer och anmäla dig till studiecirklarna Livsfrågor och Franska.

Studiecirklarna arrangeras i samarbete med Sensus studieförbund. Länk till anmälningsformuläret hittar du längst ner under beskrivningarna av studiecirklarna.

Livsfrågor

Varmt välkomna att läsa och samtala om romanen "Styr din plog över de dödas ben" av Olga Tokarczuk, som tilldelades Nobelpriset i litteratur 2019. En insiktsfull berättelse om världens obegriplighet och människans övergivenhet men också full av absurd humor!

Start: Torsdag 16 januari 2020
Tid: Varannan torsdag kl. 13.00-15.00, 6 gånger
Plats: Samlingssalen, en trappa ner i församlingshemmet vid S:ta Birgitta kyrka. Ingång via glasdörrarna.
Ledare: Håkan Brundin, präst. (Telefon 073-653 37 72)
Kostnad: 420 kr + kostnad för boken

Franska

Konversationsövningar i anslutning till textbok och tidningsartiklar, grammatikrepetition, poesi, franskt kulturliv, politik med mera. Deltagare med goda förkunskaper är välkomna.

Start: Onsdag 22 januari 2020.
Tid: Onsdagar kl. 10.00–11.30, 13 gånger.
Plats: Gröna huset, Västerleds kyrkväg 2 i Äppelviken.
Ledare: Kerstin Helmersson.
Kostnad: 700 kr

Till anmälningsblanketten.

Antalet platser är i vissa grupper begränsat, förtur ges till församlingstillhöriga.
Turordning tillämpas. Med reservation för ändring i program och av tider.