Studiecirklar Livsfrågor och Franska

Här kan du läsa mer och anmäla dig till studiecirklarna Livsfrågor och Franska.

Studiecirklarna arrangeras i samarbete med Sensus studieförbund. Länk till anmälningsformuläret hittar du längst ner under beskrivningarna av studiecirklarna.

Livsfrågor

Varmt välkomna att läsa och samtala om boken "Hjärtat jagar allena" av Carson McCullers (Norstedts klassikerserie, pocket 2018). En ömsint, psykologisk skildring av kämpande människor i 1930-talets Georgia i USA.

Start: Torsdag 19 september 2019
Tid: Varannan torsdag kl. 13.00-15.00, 6 gånger
Plats: Samlingssalen, en trappa ner i församlingshemmet vid S:ta Birgitta kyrka. Ingång via glasdörrarna.
Ledare: Håkan Brundin, präst. (Telefon 073-653 37 72)
Kostnad: 420 kr + kostnad för boken

Franska

Konversationsövningar i anslutning till textbok och tidningsartiklar, grammatikrepetition, poesi, franskt kulturliv, politik m.m. Deltagare med goda förkunskaper är välkomna.

Start: Onsdag 25 september 2019.
Tid: Onsdagar kl. 10.00–11.30, 10 gånger.
Plats: Gröna huset, Västerleds kyrkväg 2 i Äppelviken.
Ledare: Kerstin Helmersson.
Kostnad: 700 kr

Till anmälningsblanketten.

Antalet platser är i vissa grupper begränsat, förtur ges till församlingstillhöriga.
Turordning tillämpas. Med reservation för ändring i program och av tider.