Storstad – vardagshäng och storstadsweekend

Träffar varannan onsdagseftermiddag i Gröna huset. På hösten är det helgläger på hemmaplan och på våren finns möjlighet att åka på en weekendresa till en större stad i utlandet. Övernattning på helglägret och weekendresan är frivillig.

Vi träffas varannan onsdagseftermiddag i Gröna Huset, som är församlingens ungdomshus. Där fikar vi i de sköna sofforna och har olika teman för varje träff: ondska, kärlek, död, självbild… På hösten har vi ett helgläger i Gröna Huset och på våren har du möjlighet att följa med på en weekendresa till en större stad utomlands. Där får vi del av kultur, religion och självklart finns också tid till nöjen och shopping.
Övernattning på helglägret och weekendresan är frivillig.

Upptakt: Söndag 26 september kl. 11.00 i S:ta Birgitta kyrka
Förträffar: Varannan onsdag kl. 16.30–19.45 i Gröna huset och en lördag under våren med alla konfirmander i församlingen
Läger: 10–12 december i Gröna huset och weekendresa 8–11 april
Konfirmation: 14 maj i Västerledskyrkan