Storstad – vardagshäng och storstadsweekend

Träffar varannan onsdagseftermiddag i Gröna huset. På hösten är det helgläger på hemmaplan och på våren finns möjlighet att åka på en weekendresa till en större stad i utlandet. Resan är frivillig.

Vi träffas varannan onsdagseftermiddag i Gröna Huset, som är församlingens ungdomshus. Där fikar vi i de sköna sofforna och har olika teman för varje träff: ondska, kärlek, död, självbild… På hösten har vi ett helgläger i Gröna huset och på våren har du möjlighet att följa med på en weekendresa till en större stad i utlandet. Där får vi del av kultur, religion och självklart finns också tid till nöjen och shopping. Weekendresan är frivillig.

Upptakt: Söndag 20 september kl. 11.00 i S:ta Birgitta kyrka
Förträffar: Varannan onsdag kl. 16.30–19.45 i Gröna Huset och en lördag under våren med alla konfirmander i församlingen
Läger: 27–29 november i Gröna Huset och weekendresa 13–16 maj
Konfirmation: 22 maj i Västerledskyrkan