Spanien – sommarläger utomlands

Konfirmandlägret i Spanien innebär sol, bad och värme. Samtal om livet och tro växlas med bad och utflykter.

Konfirmandlägret i Spanien innebär sol, bad och värme. Vi bor på en lägergård precis vid havet utanför Alicante. Där finns det möjlighet till havsbad, strandaktiviteter, bollsporter och mycket annat. Dagarna varvas med samtal/övningar om livet, tro och hur det är att vara människa och olika utflykter. På kvällarna blir det mycket lek och gemenskap.

notera till anmälan att det är två olika grupper!

Spanien juni

Spanien juni är fullbokad!

Upptakt: Söndag 22 september kl. 11.00 i S:ta Birgitta kyrka
Förträffar: Sju söndagar kl. 15.00–19.00 i S:t Ansgars kyrka och en lördag under  våren med alla konfirmander i församlingen
Läger: 11–18 juni
Konfirmation: 21 juni i Västerledskyrkan
Kostnad: 6 000 kr

Spanien augusti

Spanien augusti är fullbokad!

Upptakt: Söndag 22 september kl. 11.00 i S:ta Birgitta kyrka
Förträffar: Sju söndagar kl. 11.00-16.00 i Västerledskyrkan och en lördag under  våren med alla konfirmander i församlingen
Läger: 6–13 augusti
Konfirmation: 15 och 16 augusti i Västerledskyrkan