Sök tjänsten som kyrkvaktmästare!

Välkommen att söka tjänsten som kyrkvaktmästare i Västerleds församling. Tjänsten innehåller många olika arbetsuppgifter.

• Som kyrkvaktmästare på gudstjänsterna ser du till att det är fint i kyrkan och en välkomnade miljö. Det är viktigt att ha känsla för ordning och reda samt ett intresse för människomöten i dessa sammanhang.
  • Som verksamhetsstöd har du varierande uppgifter som att transportera saker mellan kyrkorna och plocka undan. Till detta behövs körkort och tillgång till egen bil.
  • Som fastighetsskötare är du ansvarig för det löpande som gör att fastigheterna fungerar som de ska, exempelvis rensa avlopp, sätta upp hyllor, byta glödlampor. Du ska kunna sätta dig in i funktionerna i fastigheternas värme- och ventilationssystem och andra tekniska installationer.
  • Rätt person på tjänsten känner stolthet över kyrkan och dess verksamhet.
  • Välkommen med din ansökan till Västerleds församling, Kyrkoherden, Box 14003, 167 14 Bromma, senast den 30 januari.
  • För frågor om tjänsten kan du ringa Christine Westerlind 070-955 60 43.