Öland – fotspår i sanden

Konfirmandlägret på Öland innebär sand, bad, naturupplevelser, eftertanke och gemenskap. Vi bor på en lägergård i fin miljö. Dagar och kvällar varvas med samtal/övningar om livet, tro och hur det är att vara människa med fritidsaktiviteter, möjlighet till bad och utflykter.

notera till anmälan att det är två olika grupper!

Öland juni är fullbokat men om du önskar köplats, ange önskat alternativ ändå och tillsammans med alternativ där vi har plats.

Öland juni

Upptakt: Söndag 20 september kl. 11.00 i S:ta Birgitta kyrka
Förträffar: En helg på hösten och två helger på våren (ej övernattning) samt en lördag under våren med alla konfirmander i församlingen
Läger: 16–24 juni