Öland – fotspår i sanden

Konfirmandlägret på Öland innebär sand, bad, naturupplevelser, eftertanke och gemenskap. Vi bor på en lägergård i fin miljö. Dagar och kvällar varvas med samtal/övningar om livet, tro och hur det är att vara människa med fritidsaktiviteter, möjlighet till bad och utflykter.

notera till anmälan att det är tre olika grupper!

Öland 1

Öland 1 är fullbokat!

Upptakt: I oktober, mer information ges efter anmälan.
Förträffar: Sju söndagar kl. 15.00–19.00 i S:t Ansgars kyrka och en lördag under
våren med alla konfirmander i församlingen
Läger: 14–22 juni
Konfirmation: 26 juni i Västerledskyrkan

Öland 2

Öland 2 är fullbokat!

Upptakt: I oktober, mer information ges efter anmälan.
Förträffar: En lördag och söndag på hösten och två på våren kl. 10.00–16.00 i Västerledskyrkan och en lördag under våren med alla konfirmander i församlingen
Läger: 22–30 juni
Konfirmation: 2 juli i Västerledskyrkan

Öland 3

Öland 3 är fullbokat!

Upptakt: I oktober, mer information ges efter anmälan.
Förträffar: En lördag och söndag på hösten och två på våren, kl. 10.00–16.00 på lördagar och kl. 13.00-19.00 på söndagar i S:t Ansgars kyrka. En lördag under våren träffas alla konfirmander i församlingen.
Läger: 3–11 augusti
Konfirmation: 13 augusti i Västerledskyrkan