London – vardagshäng och storstadsweekend

Träffar varannan onsdagseftermiddag i Gröna huset. På hösten är det helgläger på hemmaplan och på våren finns möjlighet att åka på weekend till London. Resan är frivillig.

Vi träffas varannan onsdagseftermiddag i Gröna huset, som är församlingens ungdomshus. Där fikar vi i de sköna sofforna och har olika teman för varje träff: ondska, kärlek, död, självförtroende ... På hösten har vi ett helgläger i Gröna huset och på våren har du möjlighet att följa med på en weekend till London. I London får vi del av kultur och religion och självklart finns också tid till nöjen och shopping.
Resan till London är frivillig.

Upptakt: Söndag 22 september kl. 11.00 i S:ta Birgitta kyrka
Förträffar: Varannan onsdag kl. 16.30–19.45 i Gröna huset och en lördag under våren med alla konfirmander i församlingen
Läger: 6–8 december i Gröna huset och 30 april–3 maj i London
Konfirmation: 16 maj i Västerledskyrkan