Katekumenat - vuxenkonfirmation

Det finns tillfällen i livet när frågor väcks om vart vi är på väg och var vi kommer ifrån. Tankarna kan leda till sökande efter en livstolkning.

Gruppen vänder sig till dig som vill veta mer om kristen tro, vill ”starta om” på trons väg, letar efter en växtplats i församlingen eller vill bli en del av kyrkans gemenskap. Katekumenatet kan leda fram till dop/konfirmation för den som önskar, men du som redan är döpt och konfirmerad är lika välkommen att delta.

Tid: Onsdagar jämna veckor kl. 19.00-21.00
Start hösten 2019:
Onsdag 2 oktober med prova-på-kväll kl. 19.00-21.00
Plats: Västerledskyrkan
Kontakt: Janna Bäcklund, präst.

Janna Bäcklund

Västerleds församling