Foto: Magnus Aronson/IKON

Hösten 2020

Välkommen till Västerleds församling och en ny termin tillsammans med oss. Här hittar du information om höstens verksamheter i församlingen. Vi har något för alla åldrar.

Onsdagar kl. 19.00–22.00 i Gröna huset, 9 september–9 december 2020.
Det går bra att komma och gå som man vill.

Ungdomsgruppen

Onsdagar kl. 19.00–22.00 i Gröna huset, 9 september–9 december 2020. Kom och umgås i Gröna husets sköna soffor! Det serveras fika och vi möts i trevliga samtal. Oftast blir det spontana aktiviteter. Någon gång under kvällen firar vi en kort andakt. Det går bra att komma och gå som man vill.

En torsdag i månaden kl. 17.00-21.30 i Gröna huset hösten 2020: 17 september, 15 oktober, 12 november, 10 december. Kvällen börjar med matlagning och gemensam middag. Under kvällen pratar vi på olika sätt om livet och känslor varvat med att vi gör andra saker, t.ex. att spela spel. Mer information på @grabbarigh på Instagram.

Killgrupp

Tjejgrupp

En måndag i månaden kl. 17.00–21.30 i Gröna huset hösten 2020: 14 september, 12 oktober, 9 november, 7 december. Kvällen börjar med matlagning och gemensam middag. Under kvällen så pratar vi på olika sätt om självkänsla, identitet och andra livsfrågor varvat med att vi gör andra saker, som att spela spel och pyssla. Mer information på @ghgaris på Instagram.

Sjung i kör

Musik i höst