Här kollar du om det blev rätt!

Har du löst klurigheterna utifrån tre kända sommarpsalmer och sommarkorsordet i Västerleds församlingstidning? Då kan du kika på facit här!

facit Måne och sol-sudoku

Facit Hitta 25 ord från Den blomstertid nu kommer

Facit Hitta 20 ord från En vänlig grönskas rika dräkt

facit sommarkorsordet

nr 2 2020

Klicka på bilden för att läsa tidningen. Foto: Mia Malcyone

”Sluta inte ge den hungrige­ att äta, den törstige att dricka, om än genom att swisha. Sluta inte ge den nakne kläder, besöka den som är fängslad, den som är sjuk, om än digitalt, via telefon och sms. Det finns så många sätt att älska,”, skriver Anita­ Elweskiöld i sin krönika på sidan 11.

Temat för det här numret är ”Att hålla ut” och handlar om hur vi kan fortsätta bry oss om varandra mitt under coronapandemin.
”Jag tror på sammanhållning”, säger Kina Millde, 81 år, som gärna bjuder sina vänner på kaffe i trädgården bara för att få träffas och prata. Läs mer på sidan 6–9.

Och på sidan 10 berättar vi om hur du i sommar kan bidra till både akut hjälp och mera långsiktiga psykosociala insatser som fotbollsträning, säkra lekplatser och samtalsgrupper via Act Svenska kyrkan.

Vill du lösa ett sommarkorsord eller lösa klurigheter utifrån kända psalmer ska du leta upp sidorna 12–13.

Dessutom ett helt uppslag med årets upplaga av Musik i sommarkväll som startar onsdagen den 1 juli i Västerledskyrkan.