Fönsterrenovering pågår i Västerledskyrkan

Det är dags att renovera fönster i Västerledskyrkan. Av säkerhetsskäl kommer därför kyrkorummet att vara stängt på dagtid under tiden 17 augusti-18 september. Gudstjänster på söndagar firas som vanligt och övriga inbokade aktiviteter fortsätter som planerat.

Västerledskyrkan invigdes den 18 december 1932 och är ritad av Birger Borgström. Det är nu dags att renovera fönster i kyrkobyggnaden. Under våren och sommaren har kyrkan varit öppen för ljuständning och egen andakt alla dagar kl. 11.00-15.00.

Av säkerhetsskäl och för att bereda plats för hantverkarna kommer kyrkorummet att vara stängt på dagtid under tiden 17 augusti-18 september.