Fira internationella kvinnodagen!

Söndag 8 mars kl. 17.00-20.00 i S:t Ansgars kyrka, Vidängsvägen 11 i Alvik. Måltid, mässa och föredrag med journalisten och teologen Görel Byström Janarv.

Vi firar internationella kvinnodagen med måltid, mässa och föreläsning i S:t Ansgars kyrka.

Hålltider:

17.00 Enkel måltid serveras
18.00 Mässa
19.00 Föredrag ”Halva himlen är vår - 40 år senare” med Görel Byström Janarv. Hon är journalist, teolog, pastor samt konstnärlig ledare för "Gud har 99 namn", Sveriges hittills största religionsdialogprojekt. Hon var också med och skrev den första feministteologiska boken "Halva himlen är vår" 1979.

Ingen föranmälan behövs. Fri entré. Välkommen!

Ett samarrangemang av Abrahamsbergskyrkan och Västerleds församling i samarbete med Bromma ekumeniska råd.