Drop in-dop & vigsel på Alla hjärtans dag!

Välkommen på drop in-dop & vigsel måndag 14 februari kl. 14.00-19.00 i S:t Ansgars kyrka. Här kan du läsa mer!

Det där som ni pratat om men inte fått till – vi vill göra det möjligt på ett pandemisäkert sätt!

Drop in-dop

Dopet är personligt och individuellt, oavsett hur gammal du är.

Ett drop in-dop kostar ingenting och du behöver inte anmäla dig i förväg.
Västerleds församling står för präst, solosång, musik och professionell fotograf
(1 bild ingår). Dopklänning finns att låna för små barn.

Ni får med en picknickkorg med dopfika och filt och kan sitta ute med ert sällskap vid bord.

Tid: Måndag 14 februari kl.14.00-19.00

Plats: S:t Ansgars kyrka, Vidängvägen 11 i Alvik.

Vad behövs? Det enda du behöver ta med är personnummer på den som ska döpas och båda vårdnadshavares underskrift om den som ska döpas är under 18 år.

Dopet har ingen åldersgräns - vill du döpas, ta med id-kort!

Här kan du läsa mer om dopet

Välkommen!

------------------------------------

Du vet det där som aldrig blir av, som ni pratat om så många gånger men inte fått till?  Vi vet hur svårt det kan vara och därför vill vi göra det extra enkelt att fokusera på det som är viktigast.

Drop in-vigsel

Funderar ni på att gifta er, men har inte kommit till skott? Välkommen till ett personligt, enkelt firande av kärleken.
Vi firar kärleken mellan människor på denna festdag. Välkommen att ingå äktenskap eller få välsignelse över ert äktenskap.

Fria till din partner och ta med en eller två ringar till vigseln. Församlingen fixar präst, brudbukett, professionell fotograf (1 bild ingår), solosång, musik & tårta!
Kräver ingen föranmälan.

Tid: Måndag 14 februari kl.14.00-19.00

Plats: S:t Ansgars kyrka, Vidängvägen 11 i Alvik.

Vad behövs? Att ni har med giltig hindersprövning och giltiga id-handlingar. En av er måste vara medlem i Svenska kyrkan.

Hur ansöker vi om hindersprövning? Skatteverkets hemsida hittar ni informationen (och blanketten) ni behöver. Handläggningstiderna kan variera så ansök så snart som möjligt!

Här kan du läsa mer om vigsel

Välkommen!