Västerleds församling

Västerleds församling Besöksadress: Vidängsvägen 11, 16736 BROMMA Postadress: BOX 14003, 16714 BROMMA Telefon: +46(8)4459610 E-post till Västerleds församling Webbplats

Västerleds församling

Församlingens resor

Under våren har det väckts frågor kring hur Svenska kyrkans pengar används till resor. Västerleds församling gör huvudsakligen resor som kopplas direkt till verksamheterna vi har.

Hur dags är gudstjänsten? Här kan du se alla gudstjänster och öppna verksamheter under de kommande sex veckorna.

Kalender

Onsdagskvällar kl 19.30 bjuder vi på musik i Västerledskyrkan i sommar. Fri entré. Efter konserterna serveras kaffe på terrassen.

Musik i sommarkväll

Insamlingsbössor, kollekter och gåvor har gett en betydande summa till behövande i Etiopien och Zimbabwe.

25 000 kr till torkans offer

Konfirmandtiden är en upptäcktsresa med möjlighet att lära sig mer om kristendom, sig själv, sina egna och andras tankar och åsikter. Under läsåret 2016-2017 har vi utökat med ett nytt alternativ: Skidåkning i Trysil i april. Du kan läsa mer om det här nedanför och på en egen sida.

Konfirmation 2016–2017