Västerleds församling

Västerleds församling Besöksadress: Vidängsvägen 11, 16736 BROMMA Postadress: BOX 14003, 16714 BROMMA Telefon: +46(8)4459610 E-post till Västerleds församling Webbplats

Västerleds församling

Hur dags är gudstjänsten? Här kan du se alla gudstjänster och öppna verksamheter under de kommande sex veckorna.

Kalender

Nu drar församlingens körer i gång efter sommaren och det finns intressanta nyheter för den som vill sjunga i kör i Västerleds församling. För de unga blir det körfest i oktober!

Sångsugen?

På söndag 4 september blir det festhögmässa kl 11 i Västerledskyrkan, följd av kyrklunch och program.

Upptaktsdag 4 september

Konfirmandtiden är en upptäcktsresa med möjlighet att lära sig mer om kristendom, sig själv, sina egna och andras tankar och åsikter. Vi har platser kvar i tre av av våra sju konfirmandgrupper, så anmäl dig nu!

Konfirmation 2016–2017

Sveriges Kyrkosångsförbunds sjunde Riksfest för unga röster firas i Västerleds församling 15-16 oktober.

Körfest för unga i oktober