Västerås stift söker receptionist

I Västerås stifts nybyggda reception har du överblick över såväl anrika kulturkvarter runt Domkyrkan som alla dina medarbetare. Är du en person som tycker om att sitta i centrum? Då är den här tjänsten något för dig!

Som receptionist blir du ett naturligt nav kring vilket all vår service till medarbetare och besökare kretsar. Du kommer ha stora möjligheter att vidareutveckla rutiner för att se till att arbetet blir så effektivt som möjligt.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

• Ta väl emot våra besökare och ge dem den information de behöver för att mötas hos oss
  • Boka resor, hotellrum
  • Boka möteslokaler, bilar och andra resurser genom vårt eget bokningssystem
  • Skriva ut, kopiera, dokumenthantera och göra större utskick
  • Skicka och ta emot paket, samt övrig postgång
  • Administrera vår webbshop
  • Ansvara för att kontorsmaterialförrådet är organiserat och påfyllt

Eventuellt kan tjänsten innebära en del arbete i Västerås stifts telefonisystem, Trio. En arbetsledande funktion kan komma att delegeras till dig, därför vill vi att du har erfarenhet av och framförallt är positiv till att inneha ett sådant ansvar. Erfarenhet av liknande receptionsarbete är en förutsättning för tjänsten.

Om dig
Du är en serviceinriktad, tydlig och kommunikativ person som bidrar till att alla trivs - du vill ge andra service! Du är en mycket van datoranvändare som självklart behärskar Officepaketet och har god kännedom om konferensutrustning och liknande teknisk utrustning. Det är en stor fördel om du har vana av enklare IT-support.
Självklart delar du Svenska kyrkans värderingar och vi vill att du är medlem i Svenska kyrkan. Kunskap om Svenska kyrkan är ett stort plus. Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Västerås stift
Västerås stift är ett av Svenska kyrkans 13 stift och omfattar landskapen Västmanland och Dalarna. En av stiftets grundläggande uppgifter är att stötta de lokala församlingarna i deras arbete. Hos oss arbetar ca 70 personer varav närmare 50 medarbetare har sin placering på stiftskansliet i Västerås. Vi månar om en god arbetsmiljö för våra medarbetare.

Om anställningen
Formellt är tjänsten ett vikariat, i första hand till 2019-06-30, men med möjligheter till en fortsättning som tillsvidareanställd. Möjlighet finns att arbeta på heltid eller deltid 75% med tjänstgöring varje vardag. Sök tjänsten senast 28 oktober på denna länk. Ansökningarna behandlas löpande. Tillträde snarast möjligt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta personalsekreterare Per-Håkan Sandberg på telefon 021-17 85 15 eller via mejl per-hakan.sandberg@svenskakyrkan.se Facklig företrädare för Vision är Åsa Ahlnäs 021-17 85 26.

Vi undanber oss alla förslag på rekryteringshjälp i samband med denna annons.