Foto: Lisa Fröberg

Ung i den världsvida kyrkan

Vill du leva i annan kultur, dela tro, liv och vardag med människor i Tanzania, Filippinerna, eller Costa Rica under tre månader? Då kanske programmet Ung i den världsvida kyrkan kan vara något för dig!

Programmet Ung i den världsvida kyrkan riktar sig till unga vuxna mellan 18 och 30 år. Västerås stift har plats i programmet. Du kan läsa mer om programmet genom att klicka här.

Sista ansökningsdag för utbytesprogrammet är 15 mars varje år för kommande höst.

Kontakta Nils Åberg för mer information, tel 021-17 85 53 eller via mejl: Nils Åberg

vill du veta mer?

I ett antal kortfilmer på den här länken, kan du höra olika berättelser från Ung i den världsvida kyrkan.

Jenny ska dela tro och liv på Filippinerna

I dagarna anländer Svenska kyrkans stipendiater i Ung i världsvida kyrkan till kristna församlingar och värdfamiljer runt om i världen. En av dem som fått möjlighet att dela tro och liv i en systerkyrka är 27-åriga Jenny Eriksson från Västerås som ska vara på Filippinerna under tre månader.