Västerås stift Besöksadress: Västra Kyrkogatan 9, 72215 Västerås Postadress: Västerås stift, Box 7, 72103 Västerås Telefon:+46(21)178500 E-post till Västerås stift

Työpaikkoja avoinna

Tule töihin Västeråsin hiippakunnan ruotsinsuomalaisten pariin!

Suomenkielinen diakoniatyöntekijä  50%
Västeråsin pastoraatti

Västeråsissa asuu tällä hetkellä yli 10 000 suomentaustaista ihmistä. Suomen kieli on yksi Ruotsin vähemmistökielistä. Västeråsin kaupunki kuuluu myös suomen kielen hallintoalueeseen. Sen tarkoitus on taata vähemmistölain ruotsinsuomalaisille antamat erityisoikeudet.

Tutustu Västeråsiin

Ruotsin kirkko toimii Västeråsissa myös suomen kielellä. Ruotsinsuomalaiseen työyhteisöön kuuluu tällä hetkellä diakoniatyöntekijän lisäksi pappi, lapsi- ja nuorisotyöntekijä, emäntä ja osa-aikainen kanttori.

Diakoniatyöntekijän työn painopisteenä on yksinäisyyden haasteisiin vastaaminen vapaaehtoistoiminnan kautta ja osallistuminen yleiseen seurakuntatyöhön sekä verkostoituminen muiden ruotsinsuomalaisten toimijoiden kanssa.

Haemme tehtävään itsenäiseen työskentelyyn kykenevää, oma-aloitteista työntekijää, jolla on kokemusta seurakunnan toiminnasta. Hänen tulee kuulua Ruotsin kirkkoon tai olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon jäsen.

Virka ei välttämättä edellytä  diakonian virkatutkintoa. Myös muut hakijat huomioidaan. Työsuhde on vakinainen. Myös määräaikaisuus mahdollista sopimuksen mukaan. Virka otetaan vastaan sopimuksen mukaan. Paikka on työnantajan ja työntekijän keskenään sovittavissa.

Ilmoita kiinnostuksestasi virkaan viimeistään 15. toukokuuta 2019
emma.sihvola@svenskakyrkan.se

Lisätietoja antaa:
suomenkielinen pappi Emma Sihvola +46 21 40 45 39 ja/tai
suomenkielinen hiippakuntakonsulentti Manne Mali +46 21 17 85 08

Suomenkielisen papin virka
Stora Tunan pastoraatti (Borlänge)

Työtehtävänä on edistää ja kehittää suomenkielistä seurakuntatyötä Tunan ja Falunin rovastikunnissa. Neljällä seurakunnalla on säännöllistä suomenkielistä toimintaa: Borlänge, Falun, Vikmanshyttan ja Långshyttan.

Virka on vakinainen ja kokoaikainen. Virka tulee ottaa vastaan sopimuksen mukaan. Työnjohtajana on Stora Tunan kirkkoherra ja lähimpänä työyhteisönä Stora Tunan pastoraatti.

Palkka on neuvoteltavissa työnantajan ja työntekijän välillä.

Etsimme pappia - myös teologian maisterit huomioidaan - joka pystyy toimimaan itsenäisesti ja haluaa luoda yhteyksiä erilaisiin ihmisiin yli kielirajojen. Sujuvaa ruotsin kielen osaamista ei edellytyksenä on halu käyttää ja oppia kieltä.

Edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Ilmoita kiinnostuksestasi virkaan viimeistään 15. toukokuuta 2019 manne.mali@svenskakyrkan.se

Lisätietoja antaa suomeksi:
hiippakuntakonsulentti Manne Mali +46 21 17 85 08

Suomenkielinen papin virka
Ludvikan seurakunta

Työtehtävänä on edistää ja kehittää suomenkielistä seurakuntatyötä Ludvikassa, Smedjebackenissa, Grängesbergissä, Fagerstassa, Norbergissä ja Skinnskattebergissä Västeråsin hiippakunnan alueella.

Virka on vakinainen ja kokoaikainen. Virka tulee ottaa vastaan sopimuksen mukaan. Työnjohtajana on Ludvikan seurakunnan kirkkoherra ja työyhteisönä samainen seurakunta.

Palkka on neuvoteltavissa työnantajan ja työntekijän välillä.

Etsimme pappia -myös teologian maisterit huomioidaan - joka pystyy toimimaan itsenäisesti ja haluaa luoda yhteyksiä erilaisiin ihmisiin yli kielirajojen. Sujuvaa ruotsin kielen osaamista ei edellytetä, mutta edellytyksenä on halu käyttää ja oppia kieltä.

Edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Lisätietoja antaa suomeksi:
hiippakuntakonsulentti Manne Mali +46 21 17 85 08