Västerås stift Besöksadress: Västra Kyrkogatan 9, 72215 Västerås Postadress: Västerås stift, Box 7, 72103 Västerås Telefon:+46(21)178500 E-post till Västerås stift

Regnbågsläger

Ett läger fyllt av gemenskap, skapande, lek och allvar.

Vi välkomnar dig som är född 2003-2006 och identifierar dig som HBTQ+-person till ett läger fyllt av gemenskap, skapande, lek och allvar.

Under helgen kommer vi att samtala om identitet och normer, skapa i alla regnbågens färger, grilla korv, sjunga vid lägerelden och bada fötterna ifall vädret tillåter, leka, fundera och mycket mera. Framförallt är det här ett läger där du kan möta andra unga HBTQ+-personer och dela erfarenheter på en plats och i ett sammanhang där du får vara den du vill vara just nu.

Lägret börjar 17 maj kl. 19.00 och avslutas 19 maj kl. 14.00.

Finnåkers kursgård

Anmäl dig här.

Cecilia Redner

Församlingsavdelningen, Stiftsadjunkt för barn- och ungdomsfrågor