Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Västerås stift Besöksadress: Västra Kyrkogatan 9, 72215 Västerås Postadress: Västerås stift, Box 7, 72103 Västerås Telefon: +46(21)178500 E-post till Västerås stift

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Redovisningskamrer

Med placering i Falun. Servicebyrån Västerås stift söker dig med ekonomisk utbildning på högskolenivå och flertal år av väl dokumenterad arbetslivserfarenhet inom redovisning. Du har IT-vana och goda kunskaper i Excel medan kunskaper i vårt ekonomisystem Aveny är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är analytisk och noggrann med ett öga för detaljer. Du är initiativrik, bra på att bygga relationer och tycker om att utveckla processer. Att arbeta självständigt är naturligt för dig, samtidigt som du är en lagspelare som ser till hela gruppens bästa. Du är van vid att arbeta mot deadlines och kan hantera en stor mängd arbetsuppgifter samtidigt som du tar ansvar för dina områden och levererar i tid.

För tjänsten gäller löne- och anställningsvillkor i enlighet med Svenska kyrkans kollektivavtal.

Skicka din ansökan med meritförteckning och löneanspråk, via den här länken senast den 18 oktober 2018. Självklart utgår vi från att du delar Svenska kyrkans värderingar.

Mer information
Kontakta, Bengt Svensson, Verksamhetsledare Servicebyrån, tfn 021-17 85 85.

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.