Receptionist/handledare 100%

Svenska kyrkan, Västerås stift söker receptionist med handledarfunktion. I Västerås stifts reception har du överblick över såväl anrika kulturkvarter runt Domkyrkan som alla dina medarbetare. Är du en person som tycker om att ge plats och skapa plats för andra men också vara i centrum? Då är den här tjänsten något för dig!

Om tjänsten
Som receptionist blir du ett naturligt nav kring vilket all vår service till medarbetare och besökare kretsar. Du är även handledare för några icke anställda medarbetare som arbetar utifrån var och ens förmåga med utvalda uppgifter på stiftskansliet utifrån bemötandemetoden Mary. Läs mer om metoden på https://www.svenskakyrkan.se/mary
Det är meriterande om du arbetat utifrån bemötandemetoden Mary tidigare. Om du inte gjort detta förutsätter vi att du genomgår en kortare utbildning i början av din tjänst hos oss.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
• ta väl emot våra besökare och ge dem den information de behöver.
• organisera, samtala med och handleda människor som arbetstränar hos oss.
• hantera bokningar av resor, hotellrum, bilar för våra anställda.
• vara kontaktperson för t ex Arbetsförmedlingen eller annan sändande part för de arbetstränande.
• skriva ut, kopiera, hantera post och göra större utskick.
• vara huvudansvarig för dagligt personalfika samt beställning för catering till event.
• ansvara för inköp av exempelvis kontorsmaterial.

Om dig
Du är en serviceinriktad, tydlig och kommunikativ person som bidrar till att alla trivs och att arbetsplatsen utvecklas. Du ska ha erfarenhet av att organisera, handleda och möta människor. Du är en van datoranvändare som behärskar Officepaketet.
Självklart delar du Svenska kyrkans värderingar och vi vill att du är medlem i Svenska kyrkan. Kunskap om Svenska kyrkan är ett stort plus. Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Västerås stift
Västerås stift är ett av Svenska kyrkans 13 stift och omfattar landskapen Västmanland och Dalarna. En av stiftets grundläggande uppgifter är att stötta de lokala församlingarna i deras arbete. Hos oss arbetar ca 70 personer varav närmare 50 medarbetare har sin placering på stiftskansliet i Västerås. Vi månar om en god arbetsmiljö för våra medarbetare.

För mer information om arbetsgivaren: www.svenskakyrkan.se/vasterasstift
Sök tjänsten via mejl vasterasstift.ansokan@svenskakyrkan.se senast 2023-05-28.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta stiftsekonom/arbetsledare Gunilla Sjödin; 021-17 85 21; gunilla.sjodin@svenskakyrkan.se

Tillträde 2023-10-01.