Praktikantprogrammet

Vill du arbeta och bidra med din kompetens och arbeta som praktikant i Tanzania eller Mozambique under fyra månader? Då kanske praktikantprogrammet kan vara något för dig.

Västerås stift har sökt medel för att sända praktikanter till Afrika under hösten 2018. Tyvärr har inte vår ansökan blivit beviljad och vi kommer inte skicka några unga vuxna inom ramen för detta program under 2018.

Lisa Fröberg

Stiftsadjunkt för internationella relationer och miljöfrågor, Församlingsavdelningen

SMS: 070-603 66 88