Möte under regnbågen!

Regnbågsgillet bjuder in till trettonhelgsläger den 4-6 januari 2019 på Finnåkers kursgård.

Vad är regnbågsgillet?

Regnbågsgillet grundades 2001 med en önskan att vara en samlingsplats för homo-, bi- och transpersoner i Svenska kyrkans Unga, med en lokal koppling till Svenska kyrkans Unga Camelot.
Vi vill vara en plats och ett sammanhang där alla kan känna sig
välkomna. Vi jobbar för öppenhet och mot diskriminering och utanförskap. En gemenskap som är tillåtande och accepterande.
Vi vill arbeta stärkande och utbildande mot heteronormativitet.
Vår vision är en kyrka och ett samhälle där alla kan känna sig välkomna och accepterade utan att mötas av okunskap och förtryck.

Lägret

Lägret är till för dig som definierar dig som HBTQ-person och är mellan 15-30 år.
Vi kommer att dela, reflektera, samtala och skapa tillsammans. Det kommer också att ges möjlighet att titta på bibeln ur ett queerteologiskt perspektiv och fira gudstjänst. Eftersom vi delar lägergård med andra lägerdeltagare från Svenska kyrkans Unga Camelot finns det goda möjligheter att umgås, spela spel och prata.

Finnåkers kursgård i södra Bergslagen.
Ta gärna en titt på deras hemsida: www.finnaker.se

Senast 14 december 2018 på www.camelot.nu

500 kr för medlemmar i Svenska kyrkans unga.
1 300 för icke medlemmar.
Sök gärna ekonomiskt stöd från din hemförsamling och/eller
Svenska kyrkans Unga Camelots vistelsefond. Vistelsefonden
hittar du på www.camelot.nu

Frågor och funderingar

Cecilia Redner, stiftsadjunkt för barn och unga, Västerås stift, tel. 021-17 85 55 eller e-post: cecilia.redner@svenskakyrkan.se

Medverkande

Förutom lägerledarna Emris, Kristin och Leo från regnbågsgillet får vi besök av Josefine Jehrlander som hjälper oss att läsa bibeln med queera glasögon.