Västerås stift Besöksadress: Västra Kyrkogatan 9, 72215 Västerås Postadress: Västerås stift, Box 7, 72103 Västerås Telefon:+46(21)178500 E-post till Västerås stift

Minecraftläger

Välkommen till Finnåkers kursgård den 3-5 januari 2020

Under lägret kommer vi att testa på olika sätt att spela Minecraft tillsammans.
Dessutom kommer vi göra andra roliga saker ihop. Lägret är till för både dig som är van Minecraftspelare och för dig som bara har spelat lite grann men önskar att lära sig mer och spela med andra.
Lägret arrangeras gemensamt av Svenska Kyrkans Unga Camelot och Västerås stift.

Övrigt

Vi kommer att sova på lägergård i flerbäddsrum. Samtidigt som vårt läger, pågår fler läger på gården. Vi kommer att äta och fira gudstjänst tillsammans med dem men har en egen lokal där vi spelar Minecraft. Du kan antingen låna en dator eller ta med en egen. Vi har begränsat antal platser.

500 för medlemmar i Svenska Kyrkans Unga, 600 för icke medlemmar.

Finnåkers kursgård. För vägbeskrivning se www.finnaker.se

Senast den 16 december 2019.

Du som inte har egen dator, anmäl dig här!

Du som tar med dator, anmäl dig här!

Frågor och information

Cecilia Redner 021-17 85 55 eller cecilia.redner@svenskakyrkan.se