Magasinet nr 21

Nytt nummer av Magasinet!
Västerås stifts eget Magasin delas just nu ut i brevlådorna i stiftet till alla anställda, förtroendevalda och intresserade. Det är som vanligt ett 68 sidor tjockt fullmatat nummer med massor av bra läsning. Hela världen i en församling, Krafttag konfirmation och Kan innehålla spår av Luther är några av rubrikerna. Dessutom en välfylld kurskatalog i slutet. Får du inte Magasinet i brevlådan kan du beställa ditt eget ex genom att maila ditt namn och din fullständiga adress till Isabel Karlsson eller så kan du läsa Magasinet online här!

Alla gamla nummer av Magasinet hittar du här!