Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Västerås Besöksadress: Domprostgården, V Kyrkogatan 3, 72215 Västerås Postadress: Svenska kyrkan Västerås, Box 5, 72103 Västerås Telefon:+46(21)814600 E-post till Svenska kyrkan Västerås

Välkommen till Svenska kyrkan Västerås

Som medlem bidrar du till att skapa mötesplatser för unga och gamla i och kring Västerås. Du stöttar också arbetet med utsatta och ensamma.

Som medlem stöttar du samhällets mest utsatta både i Sverige och världen. Du bidrar också till att du själv och andra kan sjunga i kör, besöka kyrkans öppna förskola, prata med en präst när det krisar och mycket mer.

Ditt medlemskap hjälper till att skapa:
Meningsfulla mötesplatser för ensamma och äldre
Öppen förskola för barn och föräldrar
Läxhjälp för skolbarn och språkcafé för nyanlända
Körer för barn, unga och vuxna
Gratis konserter och utställningar
Samtal och stöd för den som är i sorg eller behöver någon att prata med
En stadsmission till stöd för utsatta västeråsare
Stöd till krigsdrabbade och utsatta i andra länder
Gudstjänster, dop, konfirmation, vigslar och begravningar
Ett rikt kulturarv som kommer alla till del…

Svenska kyrkan Västerås erbjuder en öppen mötesplats där alla är välkomna och där du kan känna dig hemma precis som du är: sökare, troende eller tvivlare.

Du är välkommen in i vår världsvida gemenskap. Mer om vilka vi är och vad vi gör hittar du här på hemsidan. Kom gärna in i något av våra församlingshem eller i någon av våra kyrkor. Öppettider hittar du i kalendern här på hemsidan.

Vardagar, 9-16
Skicka e-post till oss

Blankett

Du kan också fylla i inträdesblanketten här nedan.

Ladda ner inträdesblankett
Ladda ner inträdesblankett för personer under 18 år