Svenska kyrkan Västerås

Svenska kyrkan Västerås Besöksadress: Domprostgården, V Kyrkogatan 3, 72215 Västerås Postadress: Svenska kyrkan Västerås, Box 5, 72103 Västerås Telefon: +46(21)814600 E-post till Svenska kyrkan Västerås Webbplats

Student Chaplaincy

The Student Chaplaincy skapar mötesplatser i högskolans miljö för gemenskap och reflektion kring livsfrågor och tro. Det är ett stöd för dig som är högskolestudent och arbetar förebyggande för en bättre studiemiljö.

The Student Chaplaincy riktar sig till alla oavsett tro, bakgrund eller identitet. De aktiviteter som erbjuds har en öppen och kravlös utformning så att alla ska känna sig välkomna.

Under terminen:
Enskilt samtal under tystnadsplikt. Självklart är samtalet kostnadsfritt. Torsdagar kl 12.30-14.30.
Mässa för alla sinnen Sista onsdagen i månaden kl 19.00. Västerås domkyrka eller i Centrumkyrkan.
Meeting Point & Knittingcafé Torsdagar kl 15.00–17.00.
Film, food, talk – Vi lagar mat tillsammans.
Endagsretreat

Plats: Kårhuset vid Mälardalens högskola, andra våningen.

The Student Chaplaincy Team at the univercity in Västerås have members from different churches. Everyone is welcome to partake in the activities, regardless of faith, background or identity.
If you are involved in or interested in any particular denomination, we will be happy to help you with referrals.
If you need someone to talk to, feel free to contact any one of us. What you tell will always be kept a secret, as we serve under confidence.

Hours: Thursdays 12.30-14.30

Location: Kårhuset at Mälardalens högskola, on the second floor.

Programme:
Meeting Point & Knittingcafé Thursdays, 3-5 pm.
Holy Communion Service In English. Second Wednesday of every month in Västerås Cathedral at 7 pm.
Mässa för alla sinnen Last Wednesday of every month at 7 pm in Västerås Cathedral.
Film, food, talk We cook together.
One-day Retreat

Kontakt/Contact: