Högskolekyrkan - Student Chaplaincy

Är till för dig som är student eller anställd vid Mälardalens högskola. Alla är välkomna oavsett tro, bakgrund eller identitet.

Med anledning av Coronaviruset covid-19!

Vi kommer att pausa Kreativt café och Kårenkören från och med 18 mars då Mälardalens högskola meddelat att skolan för att förhindra smittspridning går över till digital undervisning så långt det är möjligt.
Vi finns som vanligt tillgängliga för enskilda själavårdssamtal på torsdagar kl 12.30-14.30 i vårt samtalsrum på Kåren, andra våningen. Det går också bra att ringa eller maila oss för att boka ett samtal på en annan tid. För den som önskar kan vi ha samtal via telefon.

Anna Karin Ericsson, studentpräst 021-81 46 34 annakarin.ericsson@svenskakyrkan.se

Caroline Kyhlbäck, studentpräst 021-81 46 22 caroline.kyhlback@svensakyrkan.se

Hanna Czitrom Gustafsson, studentdiakon 021-14 07 06 hanna.czitrom@ansgars.se

Till oss kan du komma för att samtala om allt som rör livet och att vara människa. Det behöver inte handla om religion och tro. Vi har alla tre utbildning och stor vana vid att möta människor i olika livssituationer. Du kan t.ex. prata med oss om sorg, oro, livskriser, relationsproblem eller existentiella frågor. Vi har absolut tystnadsplikt.

/Anna Karin, Hanna och Caroline

Vi återkommer på Facebook: Student Chaplaincy Västerås och på denna hemsida med info om när verksamheten startar igen.

Vi finns i Kårhuset, på andra våningen.

The Student Chaplaincy Team...

...has members from different churches and is a support for you as a student. It creates meeting places for reflection about existential questions and faith.
Everyone is welcome to partake in the activities, regardless of faith, background or identity.

If you are interested in any particular denomination, we will be happy to help you with referrals.

If you need someone to talk to, feel free to contact any one of us. What you tell will always be kept a secret, as we serve under vow of confidence. You'll find one of us at Kårhuset, on the second floor, Thursdays at 12.30-14.30.

Location: Kårhuset at Mälardalens högskola, on the second floor.

Facebook: Student Chaplaincy Västerås

VåREN 2020 / spring of 2020: