Högskolekyrkan - Student Chaplaincy

Är till för dig som är student eller anställd vid Mälardalens högskola. Alla är välkomna oavsett tro, bakgrund eller identitet.

Våra verksamheter är just nu inställda pga Covid-19.

Vi hoppas kunna starta viss verksamhet under våren 2021. Följ oss gärna på Facebook Högskolekyrkan Västerås för att se vad som händer! Vi finns som vanligt tillgängliga för enskilda själavårdssamtal i vårt samtalsrum på Kåren, andra våningen. Vi kan också ses utomhus eller ta samtalet på zoom eller telefon. Ring eller maila oss för att boka en tid. Samtalen är kostnadsfria och vi har tystnadsplikt.

Anna Karin Ericsson, studentpräst 021-81 46 34 annakarin.ericsson@svenskakyrkan.se

Caroline Kyhlbäck, studentpräst 021-81 46 22 caroline.kyhlback@svensakyrkan.se

Tjänstledig under våren 2021
Hanna Czitrom Gustafsson, studentdiakon 021-14 07 06 hanna.czitrom@ansgars.se

Till oss kan du komma för att prata om allt som rör livet och att vara människa. Det behöver inte handla om religion och tro. Vi har utbildning och stor vana vid att möta människor i olika livssituationer. Du kan t.ex. prata med oss om sorg, oro, livskriser, relationsproblem eller existentiella frågor.

/Anna Karin och Caroline

Vi återkommer på Facebook: Högskolekyrkan Västerås och på denna hemsida med info om när verksamheten startar igen.

våren 2021 / spring of 2021