Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Västerås Besöksadress: Domprostgården, V Kyrkogatan 3, 72215 Västerås Postadress: Svenska kyrkan Västerås, Box 5, 72103 Västerås Telefon: +46(21)814600 E-post till Svenska kyrkan Västerås

Högskolekyrkan; Student Chaplaincy

Högskolekyrkan skapar mötesplatser i högskolans miljö för gemenskap och reflektion kring livsfrågor och tro. Vi är ett stöd för dig som är student och vill bidra till en bra studiemiljö.

Högskolekyrkan riktar sig till alla oavsett tro, bakgrund eller identitet. Vi finns i Kårhuset, på andra våningen.

Under höstterminen 2018:
Enskilt samtal under tystnadsplikt Självklart är samtalet kostnadsfritt. Torsdagar kl 12.30-14.30 finns vi på plats för drop in. Det går också bra att ringa eller maila oss och boka en samtalstid.
Kreativt café Torsdagar kl 15-17. Start 6 september. Sista cafét 13 december.
PLATS: Kårhuset vid Mälardalens högskola, andra våningen.

Mässa för alla sinnen  kl 19. 26 september, 31 oktober och 28 november.
PLATS: Västerås domkyrka.

Matlagningskvällar Vi lagar mat tillsammans. 12 september och 6 december. Håll utkik på FB för mer info.

The Student Chaplaincy
Everyone is welcome to partake in the activities, regardless of faith, background or identity.
If you are involved in or interested in any particular church or other religious denomination, we will be happy to help you with referrals.
If you need someone to talk to, feel free to contact any one of us. What you tell will always be kept a secret, as we serve under confidence.

Hours: Thursdays 12.30-14.30
Location: Kårhuset at Mälardalens högskola, on the second floor.

Programme fall of 2018:
Meeting Point & Creative café Thursdays, 3-5 pm.
Culture and cooking We cook together. Sep 12th and Dec 6th. More info on FB.
Holy Communion Service In English. Second Wednesday of every month in Västerås Cathedral at 7 pm. Sept 12, Oct 10, Nov 14, Dec 12.
Mass for all senses  at 7 pm in Västerås Cathedral. Sept 26, Oct 31, Nov 28.

Facebook: Student Chaplaincy Västerås

Bild: Johan Fors