Högskolekyrkan - Student Chaplaincy

Är till för dig som är student eller anställd vid Mälardalens högskola. Alla är välkomna oavsett tro, bakgrund eller identitet.

Våra verksamheter är just nu inställda pga Covid-19.

Vi hoppas kunna starta viss verksamhet under hösten 2020. Följ oss gärna på Facebook  Högskolekyrkan Västerås för att se vad som händer! Vi finns som vanligt tillgängliga för enskilda själavårdssamtal i vårt samtalsrum på Kåren, andra våningen. Vi kan också ses utomhus eller ta samtalet på telefon. Ring eller maila oss för att boka en tid. Samtalen är kostnadsfria och vi har tystnadsplikt.

Anna Karin Ericsson, studentpräst 021-81 46 34 annakarin.ericsson@svenskakyrkan.se

Caroline Kyhlbäck, studentpräst 021-81 46 22 caroline.kyhlback@svensakyrkan.se

Hanna Czitrom Gustafsson, studentdiakon 021-14 07 06 hanna.czitrom@ansgars.se

Till oss kan du komma för att prata om allt som rör livet och att vara människa. Det behöver inte handla om religion och tro. Vi har alla tre utbildning och stor vana vid att möta människor i olika livssituationer. Du kan t.ex. prata med oss om sorg, oro, livskriser, relationsproblem eller existentiella frågor.

/Anna Karin, Hanna och Caroline

Vi återkommer på Facebook: Högskolekyrkan Västerås och på denna hemsida med info om när verksamheten startar igen.

The Student Chaplaincy Team...

...has members from different churches and is a support for you as a student. We create meeting places for reflection about existential questions and faith.
Everyone is welcome to partake in our activities, regardless of faith, background or identity.

If you are interested in any particular denomination, we will be happy to help you with referrals.

If you need someone to talk to, feel free to contact any one of us. What you tell will always be kept a secret, as we serve under vow of confidence.

Location: Kårhuset at Mälardalens högskola, on the second floor.
Facebook: Högskolekyrkan Västerås

Hösten 2020 / fall of 2020