Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Västerås Besöksadress: Domprostgården, V Kyrkogatan 3, 72215 Västerås Postadress: Svenska kyrkan Västerås, Box 5, 72103 Västerås Telefon:+46(21)814600 E-post till Svenska kyrkan Västerås

Högskolekyrkan - Student Chaplaincy

Är till för dig som är student eller anställd vid Mälardalens högskola. Alla är välkomna oavsett tro, bakgrund eller identitet.

Vi finns i Kårhuset, på andra våningen.

The Student Chaplaincy
Everyone is welcome to partake in the activities, regardless of faith, background or identity.
If you are involved in or interested in any particular church or other religious denomination, we will be happy to help you with referrals.
If you need someone to talk to, feel free to contact any one of us. What you tell will always be kept a secret, as we serve under confidence.
Location: Kårhuset at Mälardalens högskola, on the second floor.

Facebook: Student Chaplaincy Västerås

hösten 2019 / fall of 2019: