På vingar av sång 5 februari

Välkommen till ”På vingar av sång” Mikaelikyrkan den 5 februari 18. Medverkande: Sång: Karin Grönberg, piano: Anita Olandersson

 

I programmet På vingar av sång bjuder sångerskan och skådespelerskan Karin Grönberg på franska chansons, jazziga godbitar och svenska pärlor. Hon tar med oss på en musikalisk färd som kantas av funderingar kring livets olika skeenden. Det finns inget som inte går att uttrycka i en sång, enligt Karin, så välkommen att låt ditt hjärta flyga en stund På vingar av sång!

 

Om Karin Grönberg:

Karin Grönberg är en sångerska, skådespelerska och organist som skriver sina egna föreställningar. Hon är utbildad vid Skara skolscen, Ersta Sköndal Högskola och Musikhögskolan i Malmö.

Karin utmärker sig inom chansongenren och har tolkat Edith Piaf i över ett decennium i sin föreställning PIAF & JAG. 2021 hade Karin premiär av sin andra egenproducerade föreställning MITT FRANKRIKE. 2022 hade Karin premiär av sin tredje egenproducerade föreställning JUDY GARLAND. Karin turnerar med sina föreställningar runtom i landet och har bland annat gästat Västmanlands Teater, Kristianstads Teater och Kulturhuset Stadsteatern. I vår gästar hon bland annat Göteborgs Stadsteaters Lunchteater.